Kaderleden overhandigen boek Veilig Werken in Belarus

Printervriendelijke versieSend by email

Kaderleden Ton Kitzen en Wim Dekkers hebben op zaterdag 20 oktober hun handboek over Veilig Werken aangeboden aan de BKDP in Wit Rusland.

Ton en Wim hebben de kennis over Veiligheid Gezondheid Welzijn en Milieu (VGWM) die zij door hun ervaring bij DSM en FNV Bondgenoten hebben opgedaan gebundeld in een handboek. Het handboek, "Nieuwe Trainers - Vaste Afspraken. Een instructie methode voor internationaal vakbondswerk op het gebied van Arbeidsveiligheid en gezondheid op de werkplek" is vorige week in het Nederland en Russisch gepubliceerd. In het seminar dat Ton en Wim verzorgden tussen 19 en 22 oktober in Belarus stond de overhandiging van het handboek aan de onafhankelijke vakbond BKDP centraal. Ook is uitvoerig met de kaderleden besproken hoe zij het boek in het vervolg kunnen inzetten om de veiligheidssituatie op hun werkplek te verbeteren.

Het boek is hier te downloaden. Neem voor de Russische versie contact op met TIE-Netherlands.

Wim Dekkers heeft een uitgebreid verslag geschreven over het seminar: "Het was deze keer voor ons een apart seminar. Namelijk met enige gepaste trots  hebben we zaterdag 20 oktober ons 214 pagina’s tellende handboek arbeidsveiligheid:"Nieuwe Trainers -Vaste Afspraken 2012” aangeboden aan de BKDP in Wit Rusland. Het is de basis van een  instructie methode................."

Lees voor het volledige verslag door in de bijlage! 

Voorafgaand aan het seminar was er veel media aandacht voor de twee kaderleden en hun handboek. Zo werden zij op 16 oktober geinterviewd door Radio L1 (lees hier het interview) en stonden ze op 18 oktober met foto in de Limburger (zie bijlage).

 

Dit seminar is mede mogelijk gemaakt door financiering van:

 

 

BijlageGrootte
TRAIN_THE_TRAINER_handboek_.pdf1.36 MB
ton en wim in limburgs dagblad 8 okt 2012 pdf.pdf3.95 MB
Verslag Seminar 20 en 21 oktober 2012-WD.doc348.5 KB

More About Us

       

 
 
Inhoud syndiceren